Tuin

2021 Trend: Buitenkleden

Story Highlights
  • Brengt gezelligheid buiten de deur
  • Buitenkleden bestand tegen de weersomstandigheden
  • Maak het ook buiten gezelliger met een buitenkleed

Het kan gerust de trend van 2021 genoemd worden, want dat is wat buitenkleden zijn. Wie zegt dat kleden alleen geschikt zijn in huis, zit er dus helemaal naast. Buitenkleden kunnen buiten precies hetzelfde effect hebben als de binnenkleden  in je woning hebben. Wij vertellen je graag meer over deze budgetvriendelijke upgrade van jouw terras of balkon!

Kleed zorgt ook buiten altijd meteen voor meer gezelligheid

Nee, een mooi vloerkleed misstaat zeker niet buiten en zorgt altijd voor een andere en altijd ook veel warmere sfeer. Een buitentapijt is knus en straalt gezelligheid uit. Dat buitenkleden in opmars zijn zie je al alleen terug aan het enorme aanbod dat er tegenwoordig is. Van een buitenkleed zwart wit tot een buitenkleed in rechthoekige, ronde of in de loper vorm; het is er echt allemaal. Ook wat betreft de formaten heb je wat te kiezen. Je hebt ze van XS formaat tot buitenkleden met een doorsnee van liefst twee meter. En dus is er altijd een buitentapijt beschikbaar dat tegemoet komt aan jouw specifieke wensen en eisen.

Enorme keuze wat betreft het dessin voor het buitenkleed

De kleur, de afmetingen en de vorm; alles kan met de buitenkleden en dan hebben we het nog helemaal niet over het dessin gehad. Want ook op dat vlak heb je nogal wat te kiezen. Wil je een groot buitenkleed effen? Of heb je liever gemêleerd, vintage, symmetrisch, abstract, gestipt, geruit of met bloemen? Het is er echt allemaal en alle vloerkleden voegen echt iets toe. Je hebt zelfs buitenkleden die je aan twee kanten kunt gebruiken. Draai je buitenkleed om en het lijkt alsof je een nieuw kleed hebt liggen. Over veelzijdigheid gesproken. Met de prijzen voor de hippe buitenkleden valt het ook al reuze mee. Zeker als je ze koopt bij Volero.

De grootste vloerkleden webshop van Nederland

Met Volero is meteen ook de grootste vloerkleden webshop van ons land genoemd. Als ze daar jouw favoriete vloerkleed niet hebben, dan vind je het echt nergens. Volero heeft passie voor het vloerkleed en wil het voor iedereen mogelijk maken om een perfect buiten- of binnenkleed aan kan schaffen. Bij deze specialist vind je buitenkleden van alle merken en profiteer je bovendien van aantrekkelijke kortingen. Volero biedt alles op het gebied van vloerkleden voor binnen en voor buiten. Hoe verschillend de kleden dan ook zijn, gemene deler is dat ze allemaal voor een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding aangeboden worden. Kies je voor dezelfde kleden binnen en buiten, of doe je het buiten totaal anders dan binnen? Bij Volero kan het in elk geval allemaal, zo groot is namelijk het aanbod.

Gerelateerde artikelen

Back to top button