Tuin

De mooiste barbecue voor in de zomer

Ben jij opzoek naar een barbecue waarmee je al je vrienden en familie kan imponeren? Met deze barbecue en vuurkorf ineen gaat dat je zeker lukken. De BonFeu BonBiza is namelijk dé barbecue die niet alleen stijlvol is, maar ook nog eens je handen kan verwarmen en het lekkerste eten voor je kan klaarmaken. Ben je benieuwd hoe die werkt? Lees dan snel verder.

Wat maakt deze barbecue zo speciaal?

De BonFeu BonBiza is de ultieme barbecue die je kan gebruiken voor een heerlijke zomeravond. Niet alleen ziet deze er prachtig uit, het is namelijk echt een stijlvolle en strakke barbecue, maar ook heeft het apparaat veel verschillende features waardoor je de hele avond kan genieten. 

De BonFeu bestaat uit een sokkel waar een vuurschaal bovenop ligt. Hierin leg je het hout dat jij wil branden om lekker warm te worden. Bovenop deze vuurschaal leg je vervolgens de bakplaat. Deze is zo’n 6 millimeter dik en 80 centimeter breed. Op het moment dat je wil gaan bakken kan je van alles doen. Je kan sardientjes a la plancha bakken in het midden van de plaat, daar is het immers het heetst. Je kan ook een visje stomen aan de zijkant van de plaat, daar is het namelijk een stuk minder warm. 

Wanneer je eenmaal klaar bent met het barbecueën hoef je de BonFeu helemaal nog niet uit te doen. Er komt namelijk behoorlijk wat stralingswarmte van de schaal af waardoor je, ook wanneer het is afgekoeld in de avond, je alsnog heel veel warmte kan voelen. Je kan de avond op die manier heerlijk afsluiten door met familie en vrienden rondom het vuur te zitten. 

Hoe wordt de BonFeu geleverd? 

De BonFeu wordt in twee dozen geleverd met in de ene de sokkel, en in de andere de vuurschaal en de bakplaat. Wanneer je deze binnenkrijgt, moet je alleen de onderdelen simpelweg op elkaar zetten. Ook is de bakplaat al ingevet. Dat is om te voorkomen dat deze roestig wordt. Als je wil gaan beginnen met bakken is het belangrijk dat je eerst deze bakplaat schoonmaakt. Vervolgens olie je deze in en kan je van start gaan. 

Nadat je klaar bent met barbecueën, hoef je gelukkig niet meer superveel te doen. Het grootste deel van de etensresten en de olie die op de bakplaat liggen, kan je namelijk in de vuurschaal gooien waardoor deze verbranden. Daarna is het een kwestie van een doekje eroverheen halen, en de plaat weer goed invetten zodat deze ook na het bakken roestvrij blijft. 

De barbecue komt in twee kleuren. Je kan gaan voor de strakke zwarte versie, waarmee het een aanwinst kan zijn voor je minimalistische interieur. Als je een wat gezelligere versie wil, is de corten kleur wellicht wat voor jou. Hoe dan ook, met de BonFeu BonBiza barbecue en vuurkorf ineen, kan jij altijd genieten van een heerlijke lange zomeravond vol met vrienden, familie, lekker eten en fijne warmte. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button