Interieur

Zonwering met zuignappen: doek op maat

Zonwering is – vooral tijdens de warme zomermaanden – een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het houdt niet alleen de warmte buiten, maar biedt daarnaast ook bescherming tegen UV-stralen. Aangezien ramen bijna nooit één en dezelfde maat hebben, is er veel vraag naar zonwering op maat, zodat je optimaal kunt genieten van comfort en privacy. Een innovatieve oplossing die steeds populairder wordt, is zonwering met zuignappen. Deze screens voor je raam kunnen buiten, maar ook aan de binnenzijde geplaatst worden. Daarnaast biedt het talloze andere voordelen ten opzichte van traditionele bevestigingsmethoden. Of het nu gaat om een zolderraam, een grote pui of een achterdeur, zonwering met zuignappen biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor iedere situatie.

Boor en schroeven zijn overbodig

Met behulp van krachtige zuignappen kan de zonwering eenvoudig en snel worden bevestigd, zonder dat er gaten in muren of kozijnen geboord hoeven te worden. Daardoor is deze vorm van zonwering ideaal voor huurders of mensen die geen permanente wijzigingen aan hun woning willen of kunnen maken, denk bijvoorbeeld aan een monumentaal pand. 

Zonwering die perfect past

Een ander voordeel van zonwering met zuignappen is dat ze altijd op maat gemaakt wordt. Want waarom zou je genoegen nemen met standaardmaten die net niet goed passen, terwijl er ook betaalbaar maatwerk bestaat? Met zonwering met zuignappen kun je er zeker van zijn dat je zonwering precies past bij de afmetingen en stijl van jouw raam.

Gemakkelijk online bestellen

Ben je benieuwd naar de kosten van een zonnescherm voor jouw raam? Meet dan nauwkeurig de maten van je raam op en vul ze in in de online bestelmodule. Kies vervolgens de gewenste kleur, dichtheid en uitvoering en zie direct de prijs. Plaats je een screen aan de binnenkant van het raam? Zorg er dan altijd voor dat je een lichte kleur kiest. Anders trek je de warmte namelijk juist aan. Wanneer je het winkelmandje hebt afgerekend, is je bestelling meestal binnen 5 werkdagen verzonden en geniet jij binnen een week al van een koel huis. De montage doe je heel eenvoudig zelf en duurt ongeveer 10 minuten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button