Wonen

Welke kluizen zijn verkrijgbaar bij Kluislab?

Als iemand een kluis in huis heeft, is de kans groot dat het gaat om een kluis van één van de specialisten. Raar vinden we dat niet, want een kwalitatieve kluis is zeer belangrijk. Zo’n team bestaat uit louter ervaren specialisten die al meerdere jaren klanten hebben geholpen bij het vinden van hun ideale kluis. Kluislab heeft meer dan 50 jaar aan ervaring en bovendien worden ze erkend door verzekeraars. Op hen kun je bouwen. Maar voor welke soorten kluizen kun je terecht bij deze specialist? We vertellen het je hieronder.

Afstortkluis

Eén van de soorten kluizen waar je voor kunt kiezen is een afstortkluis. Dit type kluis staat ook wel bekend als een afroomkluis of een kassakluis. Deze soort kluis is perfect voor winkels en horecagelegenheden. Als je veel geld in de kassa hebt, kun je een gedeelte hiervan afromen en in de kluis plaatsen. Dat zorgt voor een veiliger gevoel in de winkel. De kluis werkt als een spaarpot, want door de gleuf stop je het geld in de kluis.

Inbraakwerende kluis

Het grootste voordeel van het hebben van een kluis is het feit dat dit afwerend werkt voor inbrekers. Zonder code kom je hier niet in. Een kluis geeft een hoop gedoe, iets waar een inbreker niet op zit te wachten. Dit neemt een hoop tijd in beslag, terwijl inbrekers juist zo snel mogelijk hun buit willen pakken en er vandoor willen gaan. Daarom kies je voor een inbraakwerende kluis.

Brandwerende kluis

Een kluis die brandwerend is, is de beste optie als je bepaalde documenten of objecten wilt beschermen tegen brand. Op deze manier kun je jouw waardevolle bezittingen veilig opslaan en beschermen. Tot 120 minuten wordt alles wat binnen de kluis te vinden is beschermd in het geval van een volle brand.

Sleutelkluis, documentkluis en wapenkluis

De sleutelkluis is een wat compactere soort kluis die bedoeld is voor het veilig opslaan van allerlei sleutels. Zo kan niet iedereen zomaar bij je sleutels. Handig voor bedrijven, maar ook voor particulieren die met veel sleutels te maken hebben. Voor zakelijke klanten is ook de documentkluis interessant. Zoals de naam al aangeeft, kan deze kluis gebruikt worden om allerlei belangrijke documenten in op te slaan. Tot slot is er nog de wapenkluis. Hierin worden wapens en ammunitie op een veilige wijze gescheiden van elkaar opgeslagen. Mocht er een inbraak zijn, dan kun je er zeker van zijn dat de inbreker jouw wapen niet tegen je zal kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button