Kinderen

Tiener of puber jarig? Dit zijn de beste cadeau-ideeën!

De verjaardag van je kind is uiteraard een feestje waard. Naast de gezellige viering wil je ook een goed cadeau geven. Alleen kan het soms best moeilijk zijn om het perfecte presentje te vinden. Wat kun je geven aan een tiener of puber? Dit zijn onze tips!

Smartwatch

Steeds meer mensen dragen een smartwatch, zoals een Apple Watch. Ook voor tieners en pubers is zo’n accessoire ideaal! Zo kunnen de sportprestaties worden bijgehouden: leuk als je kind sportief is. Dat niet alleen, een smartwatch is ook handig om het overzicht te houden, door herinneringen aan te maken of de agenda bij te houden. En je kind kan er de telefoon mee opnemen: grotere kans dus dat hij of zij te bereiken is als je belt. Denk ook meteen aan de benodigde Apple Watch accessoires. Een mooi smartwatchbandje is een goede aanvulling op dit toffe cadeau. Let erop dat het bandje past bij het model. Een Apple Watch 8 bandje is een veel gekozen design!

Telefoon

Is je kind toe aan een nieuwe telefoon? Of heeft je tiener nog geen telefoon, maar wordt het hier wel tijd voor? Dan kun je dit natuurlijk zeker voor de verjaardag geven. Ga na welk type telefoon je kind graag wil hebben – van een iPhone tot een Android toestel. Ben je bang dat de telefoon snel zal beschadigen? Het is verstandig om een verzekering af te sluiten. Of kies voor een tweedehands of refurbished model, om wat te besparen op de aankoop.

Gameconsole

Gamet je kind graag? Veel tieners en pubers vinden dit een fantastisch tijdverdrijf. Of je er nu blij mee bent of niet als ouder: kinderen moeten toch ook zo hun hobby’s kunnen hebben. Je kunt er daarom aan denken om een gameconsole te geven, van Nintendo of Playstation bijvoorbeeld. Nu nog een game erbij, en er kan direct worden gespeeld!

Tiener of puber jarig? Dit zijn de beste cadeau-ideeën!

Karaokeset

Een feestelijk cadeau is een karaokeset, voor alle kids die graag zingen en optreden. Nu kan je kind samen met vriendjes of alleen de sterren van de hemel zingen! Ideaal voor feestjes en partijen, maar net zo goed als pauzemoment tijdens het maken van het huiswerk.

Kleding of modeaccessoire

Is jouw kind dol op fashion? Hier kun je natuurlijk perfect op inspelen! Geef kledingstukken cadeau, die je kind met plezier zal dragen. Als je kind al kleedgeld krijgt, is het een idee om aan de wat prijzigere items te denken. Een nieuwe jas of een goede jeans bijvoorbeeld. Ook modeaccessoires zijn een uitstekend idee: van een nieuwe tas tot stoere schoenen.

Fiets

We sluiten af met een praktisch cadeau: geef je kind een goede fiets. Je kunt hier een ideaal moment voor uitkiezen, bijvoorbeeld als je kind is uitgegroeid. Dan is het tijd om over te stappen van een kinderfiets op een grotere fiets. Ook rijden steeds meer kinderen op een elektrische fiets: dit is een handige keuze als er een stuk moet worden gereden naar de middelbare school toe. Praktisch en leuk om te krijgen: een fiets is een goed presentje.

Gerelateerde artikelen

Back to top button