Overig

Originele kerstcadeaus

Story Highlights
  • Kies voor een gepersonaliseerd cadeau
  • Waarom niet een keer iets spannends?
  • Geef kinderen speelgoed uit vervlogen tijden

Het valt bepaald niet mee om elk jaar opnieuw leuke kerstcadeaus te vinden waarmee je iemand nog echt blij kunt maken. Zeker niet als je, zoals veel families in ons land doen, elkaar voor een kleiner bedrag iets leuks kopen. Tijdens de kerstdagen is het min of meer een gewoonte om elkaar iets te geven, vaak met een gedicht. Hoewel wij van Slimme Boefjes eigenlijk liever Sinterklaas vieren, hebben we wel wat tips voor je om originele kerstcadeaus te scoren. Nu alleen nog even lootjestrekken.

Zoek het in cadeaus die je een persoonlijk tintje kunt geven

Probeer vooral cadeaus te scoren die je kunt personaliseren. Een mooi voorbeeld daarvan is de bekende mok met je naam of een andere passende tekst. Tegenwoordig kun je veel meer producten een persoonlijk tintje geven. Cadeaus met een persoonlijke touch doen het altijd goed en worden vaak nog meer gewaardeerd dan duurdere cadeaus. Wat ook leuk is, is een tegeltje met een spreuk die betrekking heeft op de ontvanger. Kies je voor een persoonlijk cadeau, dan heb je vrijwel altijd succes. Zeker als je er ook nog eens hilarisch gedicht bij maakt. Je kunt natuurlijk ook een keer kiezen voor een meer gewaagd cadeau. Wat dacht je in dat kader van een anaal dildo bijvoorbeeld, of een buttplug? Een origineel cadeau geven is ook out of the box denken. Deze opties zijn zowel geschikt voor de man als voor de vrouw.

Geef eens een keer een spannend cadeau aan je partner

Mannen? Die kun je een pennenset geven met de naam er op bijvoorbeeld. En wat dacht je van iets voor de auto? Misschien een gepersonaliseerde ijskrabber? Misschien is een gepersonaliseerd bierglas wel een optie. Ook vrouwen kun je genoeg leuke dingen met een persoonlijk tintje geven. En ook die kun je uiteraard prima eens een keer iets gewaagds geven. Misschien een leuk lingeriesetje? Kijk wel even goed in de kast zodat je precies de juiste maat weet als je cadeautjes gaat kopen.

Speelgoed van weleer in plaats van een spel voor de Xbox

Voor kinderen is er wellicht nog meer keuze dan voor volwassenen en dat maakt het er vaak alleen maar moeilijker op. Afhankelijk van de leeftijd speelt hier een persoonlijk tintje veel minder. Kinderen willen gewoon iets leuks. Misschien is het wel aardig om het eens te zoeken in speelgoed van weleer, van hout bijvoorbeeld. Het is een keer iets anders dan een spel voor de PlayStation of Xbox.

Gerelateerde artikelen

Back to top button