Overig

Ontdek de voordelen van natuurlijke make-up

Story Highlights
  • De voordelen van natuurlijke make up
  • Kies voor biologische ingrediënten
  • Zoek naar ethisch verantwoordelijke make up

Ben jij op zoek naar make-up die niet alleen jou laat stralen, maar ook nog eens goed is voor jouw huid? Neem dan eens een kijkje bij de make-up van ILIA. Deze make-up bevat de beste ingrediënten voor jouw huid en wordt ook nog eens op een ethische wijze vervaardigd. Dat betekent onder andere dat het merk bij de productie dierenleed voorkomt. Met die kennis draag je de make-up toch een stuk lekkerder! Lees snel verder en ontdek waarin ILIA zich onderscheidt van andere natuurlijke cosmeticamerken.

Biologische ingrediënten voor je huid

Wie de huid verzorgt met biologische ingrediënten, zal merken dat de huid gaat stralen en zelfs verjongt. Wie wil dat nou niet? Met de make-up van ILIA verzorg je jouw huid met bio-actieve ingrediënten die de huid voeden. In de make-up zijn geen gifstoffen verwerkt en zal je ook geen gluten en parabenen tegenkomen. De make-up is daarom ook gewoon te gebruiken tijdens de zwangerschap, want de natuurlijke eigenschappen leveren enkel een positieve bijdrage. Een aantal producten worden zelfs volledig zonder dierlijke producten vervaardigd en zijn daarom ook geschikt voor vegans.

Ethisch verantwoorde make-up

De meeste mensen geven de voorkeur aan make-up die niet op dieren is getest. ILIA beschikt over het Leaping Bunny certificaat, dat betekent dat er geen dierenleed is ontstaan tijdens het maken van de make-up. ILIA kiest ervoor voornamelijk natuurlijke, plantaardige stoffen te gebruiken bij het vervaardigen van de make-up. Ruim 85% van het product bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Bovendien wordt er bij het verpakken van de make-up rekening gehouden met het milieu, er wordt daarom gekozen voor gerecyclede materialen zoals gerecycled aluminium. Tegelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan de looks van het product. ILIA profileert zich als een fris merk met een groot assortiment.

Ruim assortiment make-up in frisse kleuren

Natuurlijke make-up heeft het imago dof te ogen en te weinig keuze te bieden op het gebied van kleuren. Het was dan ook altijd moeilijk om de trends te volgen met organic make-up. Dit is iets waarin ILIA zich onderscheidt van andere natuurlijke cosmeticamerken. Er wordt gebruik gemaakt van kleurpigmenten waarmee make-up wordt gemaakt in trendy kleuren. Je kunt daarbij bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren oogschaduw, lipstick en lipgloss. Daarnaast levert ILIA diverse andere make-up waarmee jij jouw huid kunt laten stralen, zoals de foundation voor verschillende huidtypes. Kies vandaag nog voor natuurlijke, biologische make-up: dat is de beste keuze voor jou en voor de wereld om jou heen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button