Overig

Kies een fiets die bij jou past!

Story Highlights
  • Er is een fiets beschikbaar voor iedereen
  • Van stadsfiets tot elektrische fiets
  • Denk ook aan de beschikbare accessoires

Een excuus is er niet. Als je wilt fietsen, dan kun je fietsen. Want zo groot is het aanbod aan fietsen wel, zeker ook bij Rijwiel Cash en Carry. Daarom kies je voor die fiets die echt bij jou past. En dat gebeurt in de praktijk dan ook. Mooiste voorbeeld is wel de elektrische fiets. Door de geboden trapondersteuning is het ook voort mensen op leeftijd weer heerlijk om er met de fiets op uit te gaan. Mensen die nog sneller willen? Die kunnen kiezen voor de speed bike.

Ook de jeugd heeft de elektrische fiets ontdekt

Ook de jeugd heeft de elektrische fiets ontdekt. In plaats van een duur abonnement op de bus kiezen meer en meer jongeren voor de elektrische fiets. In tijd maakt het vaak amper verschil in tijd of je met de bus gaat of op de fiets. De elektrische fiets is er dus voor iedereen en maakt het ook voor iedereen mogelijk om te gaan fietsen. Met de fiets met een accu haal je zomaar een topsnelheid van 25 kilometer per uur. Ben jij iemand die nog sneller wil? Ook dat kan. Kies dan gewoon voor de speed bike. Daarmee haal je zomaar 45 kilometer per uur.

De bossen in over moeilijk begaanbaar terrein

Ben jij meer sportief aangelegd? Ook dan is er volop keuze met onder meer de nog steeds erg populaire mountainbike en de sportfiets. Steeds meer mensen kiezen voor een mountainbike en gaan er in de weekenden op uit. Heerlijk de bossen in over moeilijk begaanbaar terrein. Want dat kan prima met deze fiets. Voor de kinderen heb je speciale kinderfietsen, in ontelbaar veel uitvoeringen en kleuren. Ook de stadsfiets heeft zo zijn eigen specifieke doelgroep terwijl er uiteraard ook verschil bestaat tussen de dames en de herenfiets. Geen excuus meer mogelijk dus. Iedereen kan fietsen.

Vergeet zeker de kilometerteller niet, net zoals de fietsnavigatie

Bij de fietsen kun je bovendien alle denkbare accessoires aanschaffen die fietsen nog plezieriger maken. Ben jij iemand die vaak boodschapjes doet met de fiets, kies dan voor een fietskrat of voor een dubbele fietstas bijvoorbeeld. Voor vaders en moeders heb je speciale kinderzitjes, terwijl de sporters in de meeste gevallen een kilometerteller op de fiets wensen. Mensen die er gezellig op uit gaan met de fiets of zelfs op fietsvakantie gaan, die kunnen niet zonder fietsnavigatie en vergeet zeker ook de helm niet. Want ook als je fietst, staat veiligheid natuurlijk altijd voorop.

Gerelateerde artikelen

Back to top button