Overig

Gegarandeerd hilarische gesprekken met de Kletspot

Story Highlights
  • De Kletspot is van glas
  • Voor een gezellig gesprek
  • Grappige vragen en interessante stellingen

We durven wel te stellen dat het voor sommige van ons al een tijdje geleden is dat ze een face-to-face gesprek met elkaar hebben gevoerd. Tegenwoordig loopt iedereen maar rond met de telefoon, tablet, computer of wat voor apparaat dan ook. Probeer eens op bijvoorbeeld het station een gesprek aan te gaan met iemand die op de trein staat te wachten. Grote kans dat dat niet lukt omdat je niet te verstaan bent omdat de ander oordoppen in heeft. Daarom is het langzamerhand wel mooi geweest met dat asociale gedoe. Maar wat kunnen we daar aan doen dan? Daar is de Kletspot voor bedacht!

Wat is een Kletspot?

Het wordt de  hoogste tijd om weer eens leuk gesprek aan tafel of op de bank met elkaar te hebben. Maar hoe dan? En wat ga je tegen de ander zeggen? Voor al deze vragen heeft de Kletspot een oplossing. De Kletspot is een glazen pot met daarin een aantal kaartjes die jou stimuleren om een gezellig gesprek met een ander aan te gaan. Op de kaartjes staan grappige vragen, interessante stellingen en hilarische dillema’s gedrukt! Een paar van onze favoriete vragen zijn ‘Wanneer is een moeder hip?’ of ‘Liever op vakantie met 4 vrienden zonder Wi-Fi of helemaal geen vakantie maar wel Wi-Fi?’. Hilarisch toch?

Kletspotten zijn geschikt voor iedereen

Bij Kletspot zijn ze ongelooflijk trots op de positieve reacties van mensen die een Kletspot hebben aangeschaft. Dat komt omdat er Kletspotten zijn voor iedereen. Van Kletspotten speciaal voor kinderen waarin veel verrassende kletsvragen gegarandeerd voer zijn voor leuke gesprekken tussen kinderen tot Kletspotten speciaal voor volwassenen waar de meest ondeugende en pittige vragen aan elkaar gesteld kunnen worden.

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd om een Kletspot aan te schaffen? Mooi! Op de website van Kletspot heb je keuze uit veel verschillende soorten Kletspotten. Van Kletspotten voor kinderen tot aan volwassenen en Kletspotten voor iedere leeftijd. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!

Gerelateerde artikelen

Back to top button