Kinderen

De voordelen van houten speelgoed!

Story Highlights
  • De vele voordelen van houten speelgoed
  • Goed voor de creativiteit
  • Diverse aanbieders van houten speelgoed

Hout is een element dat steeds meer trending wordt, niet alleen onder de meubels of accessoires, maar ook als kinderspeelgoed. Kinderspeelgoed is vaak wat prijziger, maar in de sale kan je goed slagen. Houten speelgoed is niet alleen voor baby’s of peuters, maar ook de wat oudere kinderen kunnen er nog uren mee spelen.

Houten speelgoed en de voordelen ervan

Houten speelgoed ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook duurzaam. Het gaat minder snel stuk, waardoor jouw kindje er langere plezier aan heeft. Tevens kan je het ook bewaren als jouw kind er te groot voor is geworden. Je hebt houten speelgoed in verschillende categorieën, van baby, peuter, kleuter, maar ook voor een wat ouder kind. Het houten speelgoed voor baby’s bestaat vaak uit een rammelaar of een babygym. Vanaf een jaar of 1 als de kleine kan zitten, staan en misschien wel lopen zijn ze uitgekeken op de babygym en hebben ze ander soort speelgoed nodig. Houten speelgoed vanaf 1 jaar zijn vaak speelgoed waar ze mee kunnen bouwen of achter kunnen lopen. Een groot favoriet onder de 3 jarige peuters zijn de houten speelgoed keukentjes en alle bijbehorende accessoires. Wat ook een voordeel is van houten speelgoed is de verbeelding van jouw kindje. Speelgoed dat geluid maakt is vaak alleen in het begin interessant, maar houten speelgoed blijft interessant juist omdat het geen geluid maakt.

Merken houten speelgoed

Er bestaan veel verschillende merken van houten speelgoed, zo heeft PSikhouvanjou ook een breed assortiment aan houten kinderspeelgoed. Er komen merken voorbij zoals Janod, Plan toys, Djeco en Kids Concept. Je kan online diverse houten speelgoed artikelen bestellen die passend zijn bij de leeftijd van jouw kind. Het merk Janod heeft niet alleen houten speelgoed maar ook magneetboeken en leuke spannende puzzels en staat bekend om het prikkelen van de zintuigen van de kinderen. Terwijl Djeco juist bekend staat om hun creativiteit, kwaliteit en uitblinkende illustraties. Ieder jaar opnieuw vernieuwd Djeco de speelgoed collectie en daagt kinderen uit om zich te ontwikkelen. Niet alleen voor de jonge kinderen maar ook voor de oudere kinderen maakt Djeco interactief speelgoed. Bij ieder kind worden de zintuigen geprikkeld wat ook hun ontwikkeling bevorderd. Daarentegen het merk Kids Concept heeft naast houten speelgoed ook diverse houten meubels en pretend & play houten speelgoed zoals diverse keukenspullen, een kinderwagen of winkelwagen. De houten meubels van Kids Concept bestaan uit opbergmanden, leuke handige krukjes, wandrekken en zelfs wiegen. Alle meubels zijn gemaakt van mooi zacht hout en hebben een natural look uitstraling.

Gerelateerde artikelen

Back to top button