Overig

De must-have voor iedere motorrijder!

Op de motor koude handen krijgen is heel vervelend, maar bijna iedere motorrijder kent het probleem. Gelukkig heeft Comfort-Producten hier de perfecte oplossing voor, namelijk verwarmde motorhandsschoenen. De handschoen doe je onder je eigen motorhandschoenen. Op deze manier zijn je handen nog steeds beschermd worden en worden ze tegelijkertijd verwarmd. Er zijn verschillende motorhandschoenen te krijgen, hieronder lees je over de verschillende verwarmde motorhandschoenen. 

Dual Heating Under Gloves PRO

Dit is een ultradunne onderhandschoen die je gemakkelijk onder je handschoen kan doen. Tegelijkertijd blijft de handschoen wel lekker flexibel. De handschoen kan zowel de boven als de onderkant van de hand verwarmen. Dit is dus van de vingertoppen tot over de rug en de palm van de hand. Er zitten accu’s bij die kunnen opgeladen via een USB-oplader. De handschoen is voorzien van touchscreen stof, je kan je mobiel dus bedienen zonder dat de handschoen uit hoeft. Dit model is uniseks dus kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. 

Heated Under Gloves 

Deze verwarmde motorhandsschoenen zijn flinterdun en geschikt om onder een ander paar handschoenen te dragen. Zo kunnen ze onder andere gedragen worden onder je motorhandschoenen maar zijn ze ook geschikt voor onder wintersporthandschoenen. Een simpele druk op de knop zorgt dat de handschoen aan gaat en door nogmaals te drukken verander je de stand van de verwarming. De gewone verwarmde onderhandschoen verwarmd de bovenkant van de hand. Het deel waar de rijwind de meeste invloed heeft is hierdoor goed verwarmd.

Nieuwste verwarmde motorhandschoen 

Dit seizoen is er een nieuwe verwarmde motorhandschoen met nog hogere kwaliteiten. Allereerst voldoet de handschoen aan alle gestelde veiligheidseisen voor een motorhandschoenen. Er zit extra beschermend materiaal in de handschoen verwerkt. Beide zijden van de hand worden verwarmd, zowel de handpalm als de rug.  De twee zones zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen in drie verschillende warmtestanden. Door deze combinatie kan je met een druk op de knop de temperatuur regelen. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een veilig gevoel. Op de handrug wordt gebruik gemaakt van een carbon knokkelprotector voor verbeterde bescherming, de handpalm is voorzien van geitenleer voor extra grip. 

Accu’s 

Deze verwarmde motorhandschoenen hebben een speciaal waterdicht vak waar de batterijen in kunnen. De kleine maar krachtige 2.600 mAh accu wordt standaard meegeleverd, wanneer je langere verwarming nodig hebt kan je kiezen voor een sterker accu-pakket van 3.000 mAh of 3.800 mAh. Deze accu’s zijn oplaadbaar via een USB-oplaadbaar door middel van een powerbank of gewoon via netstroom. 

Conclusie 

De verwarmde motorhandschoenen verwarmen goed voor onder uw eigen motorhandschoenen. Zo kan je toch nog blijven rijden in de koude tijden. De nieuwste verwarmde motorhandschoen is ook perfect voor de koudere dagen en biedt extra bescherming. De onderhandschoenen hebben ook nog meerdere voordelen door dat je ze voor andere activiteiten kan gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling of een fietstocht, ze zijn multi-inzetbaar. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button