Overig

De leukste gadgets voor jouw feest

Story Highlights
  • Foam sticks onmisbaar op elk feestje
  • LED scoort op elk feest
  • Vergeet de oordopjes niet

Wat is een feest nog zonder de leukste gadgets? Gingen we vroeger naar een festival of concert om vooral te luisteren, tegenwoordig is het ook kwestie van zien en gezien worden. En daar kan een gadget je zomaar bij helpen. Binnen de bijzondere wereld van de gadgets speelt LED een belangrijke rol.

Foam sticks maken elk feestje leuker

Neem nou de razend populaire Foam sticks, LED Foamsticks om precies te zijn. Ze maken elk evenement en feest leuker. Een feestend publiek krijgt in het donker een extra dimensie door de vele LED lichtjes die je dan ziet. Behalve dan als je een borreltje teveel gedronken hebt. Dan kunnen die lichtjes  je maag doen draaien.  Gelukkig is er meer om de blits te maken tijdens elk feest.

Maak met een sleutelhanger een uniek T-shirt

Wel eens van de sleutelhanger in combinatie met een flow T-shirt gehoord? Met de sleutelhanger kun je allerlei creaties maken op je shirt. Dat wat je maakt is vervolgens voor een periode van vijf minuten zichtbaar. Een andere trend is het pesten van mensen die te pas en te onpas foto’s van je maken op een feest of evenement.  Dat kan prima met de Black Bar zonnebril, een soort van zwarte band voor je ogen langs. Draag je deze bijzondere zonnebril, dan merk je dat mensen met een camera je links laten liggen.

Glitters blijven scoren

Wat altijd blijft scoren zijn glitters. Zeker op je jukbeenderen blijven ze prachtig, helemaal als je verschillende kleuren glitters gebruikt.  Wat je zeker ook kunt doen, is schoenen met LED verlichting dragen en ben je op een festival en bang dat je de tent ’s nachts niet terug kunt vinden? Neem dan gekleurd plakband mee en markeer je tent. Stap je in elk geval niet de verkeerde binnen.  Met een Cool Mist Sprayer blijf je koel tijdens elk feest en wist je dat er tegenwoordig erg handige jerrycans beschikbaar zijn? Ze passen in je broekzak en je kunt ze eveneens aan je armband vastmaken.

Vergeet de oordopjes en de oplader voor je smartphone niet

Een nuttige gadget? Oordopjes! Tijdens elk festival of concert zijn je oren zo prima beschermd tegen het vaak overvloedige lawaai. Bekend fenomeen is ondertussen een Neon LED bril en vergeet zeker de oplader niet, bij voorkeur een oplader voor je smartphone die waterdicht en stootvast is en werkt op zonne-energie. Zo blijf je gedurende alle feestjes prima bereikbaar.

Gerelateerde artikelen

Back to top button