BespaartipsInterieur

Budgettip: Betaalbare design meubels

Story Highlights
  • Er zijn prachtige design meubels beschikbaar
  • Meubels zijn zeer betaalbaar
  • Denk eens aan de merken Lifa Living en Vince Design

Helemaal nu we grotendeels van onze tijd thuis zitten willen we allemaal dat ons huis door een ringetje te halen is, daarom speciaal voor jou een heel artikel gewijd aan betaalbare design meubels. De website van Home haves heeft de beste deals en kortingen tot wel 90%.

Lifa Living

Lifa Living is een trendy merk met leuke betaalbare design meubels, alles voor de inrichting van jouw huis. Het assortiment bestaat uit meer producten dan alleen maar meubels, zo kun je er ook verlichting, vloerkleden en overige accessoires voor het huis vinden. Lifa Living heeft ook gordijnen met haken of ringen, maar ook in verschillende kleuren. Het merk is bekend geworden door vloerkleden te gaan verkopen, vervolgens hebben zij steeds meer hun assortiment uitgebreid en daar zijn zij nog mee bezig. Door de toenemende groei en de diversiteit aan trendy producten is het merk erg populair geworden bij zowel jong als oud. Lifa Living gaat mee met de nieuwste interieurtrends en onderscheid zich van andere woonmerken. Sinds kort is er een hele nieuwe lijn gestart die de focus legt op producten voor de tuin, van tuinmeubels naar overige tuinattributen.

Vince Design

Het merk Vince Design staat bekend om hun exclusieve collectie van betaalbare design meubels. Op deze manier kan je jouw huis vullen met mooie design meubels en zorgen voor echte eyecatchers maar wel binnen je eigen budget blijft. Iedere kamer in huis kan je met de meubels van Vince Design omzetten naar een showroom waardige vertoning. Vaak als men betaalbare design meubels hoort denkt men gelijk aan goedkope kwaliteit. Echter zijn de producten van Vince Design niet alleen betaalbaar, maar ook van goede kwaliteit. Dit komt allemaal door de keuzes die er gemaakt worden vanaf het concept tot aan de levering van het product. Vince Design besteed niks uit en heeft alles in eigen beheer van de fabriek, opslag en de levering. Dit is voor de klant gunstig omdat je zo echt alleen voor het product betaalt en niet ook voor alle tussenstappen die normaal worden genomen. De scherpe prijzen van de Vince Design meubels zijn daarom ook echt en geen grapje!

De Vince Design poef

Vince Design houdt van aparte stijlen en dan vooral gebaseerd op de seventies, niet alles verdiend een terugkomst als interieurtrend, maar de poef heeft wel een echte comeback gemaakt. De poef is een meubel die te gebruiken is voor meerdere doeleinden. Je kan de poef gebruiken als bijzettafel, als krukje om erop te zitten of als ondersteuning van je voeten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button