Overig

Alles en iedereen kan mee in de Renault Master

Als we het hebben over de slimme boefjes onder de bestelwagens, komen we al snel uit op de Renault Master. Wist je dat dit model al sinds 1980 op de wegen te vinden is? Deze lange tijd valt eenvoudig te verklaren want het Franse merk heeft een heel slim concept bedacht door een bestelauto op de markt te brengen die in een veelzijdigheid aan uitvoeringen verkrijgbaar is. Alles en iedereen kan hierdoor mee in de Renault Master.

Renault met een modulair chassis structuur

Het geheim van de Renault Master is dat dit model is gebouwd op een modulair chassis structuur en voorzien is van een verwijderbare achterbumper. Hierdoor kun je er zelfs een laadbak op plaatsen of er een kiepwagen van maken. Je kunt deze bestelbus dus volledig aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Daarnaast kun je de keuze maken voor een Renault Master met een dubbele cabine zodat niet alleen alles maar ook iedereen erin kan. 

Renault Master voorziet in alle vormen van praktisch gemak

Naast de bovenstaande voorbeelden van de gebruiksdoeleinden van de Renault Master merk je aan alles dat het ontwerp van dit model is gericht om te voorzien in praktisch gemak. Als we een blik werpen op de derde generatie van de Renault Master (in productie sinds 2010), zien we dat het design, comfort, ergonomie en de elektronica van de auto gericht is op de wensen van de gebruiker. De Renault Master heeft prima rijeigenschappen en het interieur is voorzien van handige opbergvakken, fijne stoelen en een overzichtelijk dashboard. De auto maakt dus in alle opzichten een functionele indruk zonder dat de elegantie uit het oog is verloren. Het blijft immers een Franse auto. 

Jouw uitdaging als je een Renault Master gaat uitzoeken

Als je interesse hebt in een Renault Master dan wacht je een flinke uitdaging. De bestelbus is uitgebracht in maar liefst 350 uitvoeringen en dit aantal is nog steeds groeiende. Dit merk je niet alleen als je een nieuw model wilt aanschaffen maar ook als je interesse hebt in een Renault Master occasion. Maak dus gerust wat tijd vrij als je een Renault Master gaat uitzoeken. Het chassis is tussen de tussen 2,43 en 5,47 meter lang en de dieselmotoren leveren een vermogen variërend van 130 tot 180 pk. De inhoud van de laadruimte kan variëren tussen de 8 tot 22 kubieke meter. Zoals je nu weet is dit slechts een greep uit de vele keuzemogelijkheden die je hebt want het Franse merk heeft een concept bedacht waarbij aan de wensen van alles en iedereen wordt voorzien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button