Reizen

4 bijzondere Nederlandse vakantieparken

Wil jij aankomende vakantie er graag even tussenuit met jouw gezin, maar weet jij nog niet waarheen? Wij vertellen je graag over de vier origineelste parken in Nederland! Zo kun jij er aankomende vakantie rustig even tussen uit, maar kun je toch ergens anders overnachten dan een ‘standaard’ hotelletje, huisje of camping. En dat kan al voor een leuke, kleine prijs. Benieuwd geworden naar onze tips? Lees dan snel verder! 

Beekse Bergen

Een echte avontuurlijke week weg deze wintervakantie kan natuurlijk bij safaripark Beekse Bergen! Zo kun jij met jouw kids wandelen tussen de wilde dieren en ze hier alles over vertellen. Het is niet alleen mogelijk om de wilde dieren te bewonderen in Beekse Bergen, ook zijn er voldoende speeltuinen voor jouw kinderen. Zo kunnen ze rustig spelen en hun energie kwijt raken terwijl jullie rustig kunnen bijkomen. Klinkt als een ideale mix, toch? Slaap letterlijk tussen de ‘wilde dieren’ in een van de mooie safari-lodges en jullie hebben een ongetwijfeld onvergetelijke week!

Attractie- en vakantiepark Slagharen

Zijn jouw kinderen gek op cowboys of indianen? Denk er dan is over na om een hele leuke Cowboy Cottage of Wigwam hut te boeken. Overdag kunnen de kids zich vermaken op het attractiepark of de in het waterpark Aqua Mexicana. ’s Avonds kunnen ze bijkomen in een van de prachtige tenten op de camping van het park. Slagharen is te vinden in het noordoosten van Overijssel. Wil je graag even weg van de drukte van de Randstad? Dan is dit een heel leuk park voor in de vakantie.

Vakantiepark Mölke

Het kan zijn dat je nog niet eerder hebt gehoord van vakantiepark Mölke, daarom vertellen wij je er graag over. Het park ligt in het Oosten van het land, tussen Nijverdal en Rijssen in. Mölke staat erom bekend om de rustige en gezelligheid van een camping, met een grote aanwezigheid aan faciliteiten voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een fluisterbootje, het huren van mountainbikes, het aanwezige sportveld of de unieke binnenspeeltuin. Vakantiepark Mölke is een perfect park voor ouders met kinderen. Ideaal als je op zoek bent naar een leuk vakantiehuis voor jou en je kinderen.

Recreatiepark De Boshoek

Duik jij liever een weekje de natuur in met jouw kinderen? Ook dat kan! Recreatiepark De Boshoek heeft geweldige fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt. Daarnaast beschikt het vakantiepark over een overdekt zwembad en diverse sportvelden. Bijvoorbeeld, een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Een leuk uitje wat je kan boeken tijdens jouw verblijf op De Boshoek, is een dagje Julianapark. Ook kun je relatief gemakkelijk langs het Kröller-Müller museum of de Apenheul. Een weekje bij De Boshoek is hoe dan ook een onvergetelijke week voor jouw kids, met onwijs veel leuke activiteiten in de buurt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button