Kinderen

Verschillende soorten badspeelgoed voor je kind

Het in bad doen van je kindje is altijd een groot avontuur. Sommige baby’s en peuters vinden het geweldig om in bad te gaan, andere zitten er minder om te springen. In de meeste gevallen is het kindje gelukkig als het eenmaal in bad zit. Het werk zit hem vooral in het in bad krijgen van het kindje. Om je te helpen bij het badderen van het kindje, kun je badspeelgoed kopen. In dit blogbericht gaan we je vertellen welke soorten badspeelgoed je kunt aanschaffen.

Badspeelgoed voor baby’s

Iedere leeftijd heeft ander speelgoed dat het goed doet. Voor baby’s is het veel bijtspeelgoed. Na een aantal maanden komen namelijk de eerste tandjes van het kindje om de hoek kijken. Deze wil het natuurlijk gaan uitproberen. Het is in bad daarom ook erg leuk om speelgoed te hebben dat hij of zij in de mond kan steken, zonder dat er iets kan gebeuren. Tot slot kun je ook kiezen voor boekjes die waterdicht zijn. Deze zijn er namelijk voor gemaakt om in het bad gebruikt te worden. Ook deze zijn goed voor de ontwikkeling van het kindje.

Watersproeiers voor in bad

Als je het kindje wilt gaan wassen, is het fijn als deze afgeleid wordt. Hierdoor is het namelijk niet bezig met jou en kun je het kindje gemakkelijk wassen. Door leuke watersproeiers aan de zijkant van het bad te plaatsen, kan je kindje erg leuk naar de sproeier kijken. Daarnaast kan hij ook erg leuk spelen met het water dat uit de sproeier komt. Je kunt er vervolgens ook voor kiezen om een waterval bad sproeier te kopen. Hierin doe je water aan de bovenkant er in en wordt het water door verschillende valletjes naar beneden gebracht. 

Drijvend speelgoed voor in bad

Ook kun je kiezen voor speelgoed in bad dat blijft drijven. Kies bijvoorbeeld voor foam letters voor in bad. Deze blijven drijven, waardoor je kindje er erg gemakkelijk bij kan. Daarnaast kan het ook educatief zijn. Is je kindje al wat ouder? Dan kun je ook kiezen voor drijvende dieren of bootjes. Hiermee kan je kindje namelijk zijn eigen creatieve fantasie los laten. Dit is voor de ontwikkeling van het kindje erg belangrijk.

De voordelen van goed badspeelgoed

Een van de grootste voordelen van badspeelgoed is dat het speciaal gemaakt is om in bad gebruikt te worden. Hierdoor hoef je het niet buiten het bad om te gebruiken en is je kindje afgeleid tijdens het wassen. Ook zorgt badspeelgoed ervoor dat je kindje wordt geacht zijn fantasie en creativiteit te gebruiken. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind. Heb jij al badspeelgoed voor je kindje gekocht? Dit zal hij of zij enorm leuk vinden om aan te treffen in het bad!

Gerelateerde artikelen

Back to top button