InterieurWonen

Tapijttegels: dit moet je weten

Story Highlights
  • Vloertegels zijn veilig en duurzaam
  • In diverse kleuren en maten
  • Veeg de vloer af met een milde reiniger

Tapijttegel is een geweldige optie voor een nieuwe vloer. Het is duurzaam, aantrekkelijk en kan helpen om uw huis veiliger te maken. Tapijttegels zijn gemakkelijker te leggen dan laminaat- of vinyl vloeren. Tapijt is een van de meest veelzijdige soorten vloerbedekking; elk materiaal heeft een eigen, specifieke uitstraling. Kiezen voor modulaire tapijttegels, is kiezen voor comfort en sfeer. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wanneer je kiest voor tapijttegels. Wil je meer weten over tapijttegels? Wij vertellen je er graag meer over.

Tapijttegels in je interieur

Tapijttegels staan ontzettend mooi in elk interieur. Daarbij zijn er ontzettend veel mogelijkheden bij het kiezen van de juiste tegels. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Maak je interieur helemaal af met een mooie basis als begin.

Wat te doen na het leggen?

Na het leggen van de tapijttegels, moet je de tegels enkele uren laten drogen en vervolgens overtollige lijm voorzichtig wegvegen. Gebruik een milde reiniger om de vloer af te vegen en zorg ervoor dat je eventuele schoonmaakmiddelen afspoelt. Nadat de vloer is schoongemaakt, kun je een beschermende laag urethaan aanbrengen om de voeg schoon te houden. Meubelreinigingsproducten en stoomreinigers kunnen worden gebruikt om de slijtage te verwijderen. Als er delen van de vloer zijn die reparatie nodig hebben, overweeg dan om een beetje tachcoat of wax toe te voegen om het een gladde uitstraling te geven.

Tapijttegels kopen

Ben je op zoek naar tapijttegels? Dan verwijzen wij je graag naar Stile Floors. Deze partij beschikt over een ruim assortiment met tegels en vloeren, waarbij ook de tapijttegels niet mogen ontbreken. Voor meer informatie over tapijttegels bezoek je nu de website. Daar kun je een keuze maken uit het ruime assortiment. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan eens contact op met de specialisten van Stile Floors. Zij helpen je graag verder en komen zelfs bij je thuis om je te voorzien van een persoonlijk advies en om alles direct op te meten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button