BespaartipsInterieur

Goedkoopste vloeren voor jouw woning

Story Highlights
  • ga voor een goedkope vloer naar de outlet
  • laminaat is vaak de goedkoopste variant
  • laminaat is een semi permanente vloer

Betrek je een nieuwe woning en zoek je in eerste instantie een goedkope vloer? Dat is geen enkel probleem. Of beter: dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Een goedkope vloer kan best een goede vloer zijn, want een goede vloer hoeft niet peperduur te zijn. Zoek je iets goedkoops, dan is er altijd een outlet in de buurt die je voor een vriendelijke prijs aan een leuke vloer in je woning kan helpen.

Laminaatvloer koop je bij een outlet voor erg weinig geld

De laminaatvloer geldt, als je echt zoekt naar een goede vloer, als de meest vriendelijk geprijsde vloer. Voor weinig geld koop je dan een prachtige vloer. Laminaat bestaat vaak uit drie of vier lagen en heeft een houtstructuur. Het nieuwste laminaat onderscheid je amper nog van echt hout en met name de toplaag van melamine is zeer slijtvast. Zeker als je plannen voor gezinsuitbreiding hebt is een laminaat vloer een prima vloer om mee te starten, zeker als je die bij de outlet voor weinig geld koopt.

Check meubels bij de kringloopwinkel in de buurt

Bij deze goedkope vloer kun je uiteraard ook bijpassende meubels kopen, ook voor weinig geld. Wel eens aan meubels van pallets gedacht bijvoorbeeld? Of wel eens gedacht om wel een goedkope nieuwe vloer te kopen, maar bijvoorbeeld voor de meubels eerst bij een kringloopwinkel te kijken of daar nog iets leuks staat? Het is maar een suggestie.

Laminaat geldt ook wel als een semi permanente vloer

Van de goedkope vloeren is de laminaatvloer een aanrader. Het is een semi permanente vloer, die in tegenstelling tot bijvoorbeeld een gietvloer dus niet blijft liggen. Laminaat is altijd voordeliger dan parket en het is bovendien minder gevoelig voor vocht dan een houten vloer. Laminaat is namelijk veel gemakkelijker te vervangen.

Ook andere vloeren worden met fikse kortingen aangeboden

Bij de gemiddelde outlet koop je uiteraard ook andere vloeren met een fikse korting. In principe kun je alle vloeren redelijk goedkoop aanschaffen. Bedenk wel dat er nogal eens wat verschil kan zijn tussen de kwaliteit van de verschillende vloeren. Soms is een goedkope vloer een voortreffelijke vloer, soms kan de kwaliteit van een minder bekend merk toch wat te wensen over laten. Andere opties zijn tapijt, tapijttegels – vaak ook een goedkope optie- of PVC. Want ook van deze populaire vloersoort heb je tegenwoordig een budget variant. Het hoeft je dus geen enkele moeite te kosten om een goedkope vloer te scoren. Integendeel zelfs.

Gerelateerde artikelen

Back to top button