Bespaartips

Eenvoudig overstappen van loterij

Story Highlights
  • Zeg je abonnement op via 123opzeggen.nl
  • Er wordt een brief aangemaakt en verstuurd
  • Lot of Happiness en steun meteen een goed doel

Ooit op een dag ben je eens lid geworden van een loterij. Je maakt zo elke maand kans op vooral mooie geldprijzen. Als je echter toch wat op de kleintjes wilt letten of omdat je wel eens iets anders wilt proberen, moet je het abonnement opzeggen. Maar hoe doe je dat dan precies?

Opzeggen was nooit eerder zo gemakkelijk

Elke maand opnieuw wordt het abonnementsgeld van je rekening geschreven en elke keer denk je dat je het abonnement nu toch echt op moet zeggen. Je wint nooit wat, en dus is het zaak op te zeggen en wat anders te proberen. Om op te zeggen wordt het je tegenwoordig gemakkelijk gemaakt. Zo kun je prima een beroep doen op 123opzeggen.nl. Het kost je weinig en de maandelijkse afschrijving zal niet meer plaatsvinden. En dat is nou precies de bedoeling.

Je zegt er de meest bekende loterijen mee op

Met behulp van 123opzeggen.nl kun je prima de Staatsloterij, BankGiro Loterij, European Lottery Club, Nationale Postcode Loterij, Care a Lot, KWF Loterij, Lotto, Vriendenloterij, Euro Jackpot, KWF Seizoenloterij, Lucky Day, Miljoenenspel, Nederlandse Loterij, Lot of Hapiness en de Nederlandse Loterij. Opzeggen is heel erg eenvoudig. Je zoekt op de website naar de loterij die je op wilt zeggen. Je vult vervolgens je gegevens in en er wordt meteen een opzegbrief voor je aangemaakt. Die brief wordt vervolgens naar het bedrijf gestuurd en je abonnement is daarmee opgezegd.

Zeker 40 procent van de opbrengst gaat naar een zelf aangegeven goed doel

De kinderen in ons land hopen overigens dat Lot of Happiness opzeggen net meteen aan de orde is, Zij profiteren namelijk van deze loterij, en dan speciaal die kinderen die het minder getroffen hebben. De loterij vindt dat ieder kind recht heeft op eerlijke kansen. Dat betekent dat als je een Lot of Hapiness koopt, er zeker veertig procent en soms wel vijftig procent rechtstreeks naar een door jou aangegeven goed doel gaat. Dit zijn goede doelen die we allemaal kennen, maar kunnen even goed andere doelen zijn. Zo kun je kiezen voor CliniClowns, Kika, Stichting Opkikker, Stichting Bio Vakantieoord en Strong Babies, maar vink je even zo gemakkelijk een van de 450 andere goede doelen aan.

Mooie geldprijzen beschikbaar

Een Lot of Happiness kopen kan je zelf ook heel veel opleveren. Zo zijn er elke maand behoorlijke geldprijzen te winnen en zijn er ook tal van andere prijzen beschikbaar. Zeer de moeite waard dus en je helpt er in elk geval altijd heel veel kinderen mee.

Gerelateerde artikelen

Back to top button