InterieurWonen

Nieuw trendy bankstel

Story Highlights
  • Bankstellen in alle kleuren beschikbaar
  • Bruin is het nieuwe zwart
  • Kies voor groen en voor knalkleuren

Ben jij op zoek naar een nieuw trendy bankstel? Laat je inspireren door de kleurtrends van 2020. Bij het kiezen van een nieuw bankstel gaat het natuurlijk vaak over de afmetingen, de vorm en de stoffen van de nieuwe bank. Als het goed is krijgt je nieuwe bankstel straks een prominente plek in je (woon)kamer, hij moet dus ook goed kleuren bij je interieur. Trends en kleuren zijn erg persoonlijk, iedereen heeft immers een andere smaak, maar om je te inspireren bespreken we graag onderstaande kleuren voor je nieuwe trendy bankstel in 2020.

Kleurtrends

Bruin is het nieuwe zwart

Donkere kleuren passen helemaal in 2020, hierbij wordt de kleur zwart of donkergrijs voor banken vervangen door de kleur bruin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roestbruin, een mooie warme kleur die goed te combineren is met caramel en oudroze kleuren.

Groen is doen

De kleur groen is een kleur die rust brengt in je omgeving. De kleur sluit naadloos aan op de natuur en zorgt ook voor warmte in je huis. Ga voor een luxe uitstraling voor een groen bankstel in velours. Is in jouw huis de inrichting naturel? Dan zou je kunnen kiezen voor een eucalyptus variant, een mooie pastelkleur dat goed kleurt bij neutrale tinten.

Knalkleuren

Ben jij opzoek naar een bankstel dat écht knalt? De bankstellen in 2020 mogen over de top! Kies voor een oker- of kerrie-geel bankstel. Dit wordt de eyecatcher in jouw huis.

Blauw blijft

De trend blauw blijft komend seizoen. Met deze kleur kun je eigenlijk alle kanten op, kies voor een warme uitstraling met een velours bankstel. Wil je juist modern? Dan kun je kiezen voor een strakke gestoffeerde bank.

Het belangrijkste

Dan is het nu tijd voor onze belangrijkste tip: ga voor een stijl die past bij jouw inrichting. Trends zijn natuurlijk leuk om in de gaten te houden, maar uiteindelijk gaat het om jouw smaak. Het is de bedoeling dat je jarenlang plezier blijft houden van je nieuwe bankstel, dan zou het jammer zijn als de kleur niet helemaal past bij de rest van de inrichting. Koop een bank dus niet in een bepaalde kleur omdat dit de nieuwe trend is, maar ga voor een kleur die goed bij je past.

Trendy bankstel kopen

Benieuwd waar je deze trends kunt gaan bekijken? Bij de verkooppunten van UrbanSofa’s weet je zeker dat het op alle fronten goed zit. Een groot assortiment, veel kleuren, snelle levering en scherp geprijsd. Doordat UrbanSofa’s gebruik maakt van een unieke meubelformule, waarbij het bankstel direct vanuit de fabriek bij je thuis wordt geleverd, voorkom je extra kosten. Neem vooral een kijkje en laat je verder inspireren of informeren door het personeel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button