Reizen

Verras je medewerkers met een reis op maat naar Zuid-Afrika

Story Highlights
  • Zeer gevarieerd landschap dat blijft boeien
  • Vergeet zeker Kruger Park niet
  • Ga zwemmen met witte haaien

Je kunt van alles gaan doen met je medewerkers om je dankbaarheid te tonen na weer een jaar hard werken. Het is een beloning en een gelegenheid om als team nog dichter naar elkaar toe te groeien. Wil je nou echt eens iets bijzonders, kies dan voor een rondreis door Zuid-Afrika. Er kan een reis op maat samengesteld worden. Een reis op maat naar Zuid-Afrika die geen van de medewerkers ooit zal vergeten.

Rondreis door Zuid-Afrika, iets mooiers is er amper te bedenken

Een rondreis door Zuid Afrika, iets mooiers is er amper te bedenken. Het is een zeer gevarieerd land en als je zoveel mogelijk wilt zien dan lukt je dat in feite alleen door een geheel verzorgde rondreis te boeken. Dan zie je het meest van het zeer toegankelijke land, waar het heel het jaar door genieten is van een heerlijk klimaat. Het is de natuur en de willde dieren, maar zeker ook de cultuur, de geschiedenis, het strand en de wijnen die het een bijzonder land maken. Het is in Zuid-Afrika telkens weer genieten van de gevarieerde landschappen. In Zuid Afrika maak je samen met je nieuwe medewerkers nieuw herinneringen die nooit meer uit je geheugen slijten.

Geniet van de boerderijen en de wijngaarden rond het gebied Stellenbosch

Laten we er eens een aantal bezienswaardigheden in Zuid-Afrika uithalen. Het is in dat kader goed te weten dat het land voor iedereen iets te doen en te zien is. Neem het gebied Stellenbosch, bekend als dé wijnstreek bij uitstek, in de nabijheid van Kaapstad. De omgeving doet pittoresk aan en behalve veel wijngaarden zie je er veel boerderijen. Zuid-Afrika is ook al het land waar je walrussen kunt spotten, zeker in de nabijheid van Hermanus. Ook in de buurt van Kaapstad vind je witte haaien, specifiek aan de Gansbaai. Als je echt durft, ga dan cage diven. Dan zwem je zelfs tussen de haaien.

Een bezoek aan het Kruger Park mag simpelweg niet onbreken

Als je dan toch in Zuid-Afrika bent, dan moet je gewoon naar het Kruger Park, voor veel mensen toch vaak het absolute hoogtepunt van de reis naar Zuid Afrika. Het Nationale Park is zo groot als de helft van Nederland en de kans dat je er olifanten, leeuwen, giraffes, neushoorns en luipaarden tegenkomst is levensgroot. Zuiod Afrika heeft alles wat een land mooi kan maken. Daar moet je heen met je medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button