Overig

Originele kerstcadeaus 2021

Story Highlights
  • Liever origineel dan kostbaar
  • Geef eens een gewaagd cadeau
  • Zoek iets dat bij iemand past

Kerst is het feest van het licht, maar zeker ook het feest van de cadeautjes. Elk jaar weer geven we de mensen die we lief hebben iets leuks. Dat hoeft beslist niet iets groots en duurs te zijn, het gaat immers om het gebaar. Wij van slimmeboefjes.nl doen liever aan Sinterklaas. Desondanks kunnen we je best wat tips geven om originele kerstcadeaus weg te geven.

Gaat niet om de prijs

Het gaat om het idee. Het wordt vaak gezegd als het om kerstcadeautjes gaat. En je weet het van jezelf; het gaat er niet om hoe kostbaar een cadeautje is. Het feit dat je wat krijgt doet iedereen goed. Families kopen vaak iets voor elkaar, waarbij het gedicht dat bij het cadeautje hoort vaak nog belangrijker is dan het cadeautje zelf. Maar toch, je moet toch elk jaar maar weer iets zien te vinden, en dat valt niet altijd mee.

Van leeslampje tot mini-ezel

Moet je iets voor een man kopen, denk dan eens aan een leeslampje of aan een flesopener. Flesopeners heb je in heel leuke en originele uitvoeringen namelijk. Is je man thuis wel eens aan het werk en struikel je dan vaak over de kabels? Koop dan kabelhouders. Een setje retropennen is ook een leuk idee en wat dacht je van een motorolie toolkit? Voor kinderen is er ontzettend veel leuks en origineels te koop. Wat dacht je van een leuke fietsbel in de vorm van een gouden kat? Staat prachtig op een zwarte fiets. Zijn je kinderen creatief? Geef ze een mini ezel met verf. Ook handig; een sleutelhanger, zeker als je kinderen de sleutels van de fiets nog wel eens kwijt willen raken. Je hebt ze zelfs die reageren als je fluit. Dat scheelt een hoop zoekwerk. Ook een selfie light met selfie stick scoort altijd goed.

Een gewaagd cadeau

Het moeilijkst is het nog om een cadeau uit te zoeken voor een vrouw. Ze willen vaak niets en vraag je ze naar een verlanglijstje dan eten ze niet wat ze daar op moeten zetten. Wijn met wijnglazen kan leuk zijn. Of een leuke vintage gieter. Omdat de vrouw des huizen alles regelt, kan een whiteboard in de keuken heel handig zijn. Geef jij je vrouw als partner een cadeau? Trek dan eens de stoute schoenen aan en geef je vrouw een vibrator. Als je aan die gedachte gewend bent, kijk je maar eens naar het uitgebreide assortiment. Tip; geef je vrouw een G-spot vibrator. Geef het wel als de rest van de familie er niet bij is!

Gerelateerde artikelen

Back to top button