BespaartipsTuin

Bespaar geld met solar tuinverlichting!

Story Highlights
  • Solar verlichting werkt erg gemakkelijk
  • Met solar verlichting bespaar je erg veel geld
  • Verlichting in de vorm van bloemen en dieren

Het is helemaal hip en je ziet het meer en meer; solar tuinverlichting. De tuinverlichting is er in de vorm van tafellampen, hanglampen, snoerverlichting, staande lampen, wandlampen en in bloemen- en dieren uitvoering.

Solar tuinverlichting is zeer gemakkelijk in gebruik

Solar tuinverlichting is zeer gemakkelijk in gebruik. Bovendien is het veilig en duurzaam. Daarnaast bespaar je gewoon geld door te kiezen voor deze soort tuinverlichting. Je verlicht de tuin immers met energie van de zon, en die energie is gratis. Dat bespaart je al met al toch best leuk geld, zeker als je iemand bent die geniet van de zwoele zomeravonden en zo lang mogelijk blijft zitten. Ga maar na wat je dat anders aan energie zou kosten. Solar tuinverlichting is dus niet alleen erg gemakkelijk in gebruik, het is nog goed voor je portemonnee ook.

Hoe ga je om met de ON en de OFF knop van de solar tuinverlichting?

Koop je solar tuinverlichting, dan bevestig je de verlichting uiteraard op een zonnige plek. De zon laadt de accu of de batterij die in de kamp zit automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon er overdag is, hoe langer de verlichting zak schijnen op het moment dat het donker wordt ’s avonds. Koop je solar tuinverlichting, dan ontdek je een ON en OFF knop. Deze knop is bedoeld om de sensor aan te zetten. Het is verstandig om meteen na aankoop de solar verlichting eerst twee, drie dagen in de zon op te laden met de knop op OFF. Op die manier wordt de solar verlichting eerst helemaal opgeladen. Daarna zet je de klamp op ON en zodra het donker wordt, zal de verlichting automatisch aan gaan. Je kunt hem daarna ook gewoon op ON laten staan.

De verlichting in de vorm van bloemen en dieren doen het erg goed

Over de lamp zelf kunnen we kort zijn. Dat is een kwestie van smaak. Wel is het zo dat de solar dieren het erg goed doen, terwijl ook solar bloemen erg populair zijn. De bloemen met ingebouwde verlichting heb je in verschillende uitvoeringen zoals de zonnebloem, vingerhoedskruid, de roze dahlia, de lelie, tulp en het sneeuwvlokje. Ook het aanbod dieren als solar tuinverlichting wordt steeds groter. Zo heb je lampen in de vorm van onder meer een uil, kikker, egel, flamingo, libelle en uiteraard de hond en de kat. En dat aanbod, van zowel bloemen als dieren, groeit nog steeds gestaag.

Gerelateerde artikelen

Back to top button