Stichting Slimme Boefjes maakt gebruik van cookies meer informatie

HULP NODIG

Woon je in Nederland en heb je moeite om zelf in de basisbenodigdheden voor je (aanstaande) baby te voorzien? Dan helpt Slimme Boefjes je met een uitgebreid babystartpakket!

Voor wie is de StartKid?

De StartKid is bedoeld voor ouders die in Nederland wonen en niet goed in staat zijn om zelf voor de babyuitzet te zorgen. Dat kan zijn om financiële redenen, maar dat kan ook om een andere reden zijn, zoals bijvoorbeeld psychische problemen, tienermoederschap, (v)echtscheiding, tijdelijk verblijf in een Blijf van mijn Lijf huis, een vluchtelingstatus, beperking of ziekte. Uiteraard kun je de StartKid voor jezelf bestellen, maar je kunt >m ook bestellen voor iemand die je kent en een steuntje in de rug hard kan gebruiken.

Wat zit er in?

De StartKid is een babystartpakket met gebruikte spullen van mooie kwaliteit. Hierin zit alles wat de kraamzorg adviseert voor het verzorgen en kleden van een pasgeboren baby: heel veel babykleertjes en babybeddengoed, aangevuld met een kruik, zuigfles, slabjes, spuugdoekjes en een paar babyknuffeltjes. Slimme Boefjes sorteert de spulletjes zorgvuldig en stelt met zorg en aandacht het pakket samen. We willen dat de StartKid een feestje is om uit te pakken. Uiteraard houden we ook rekening met het seizoen waarin de baby geboren wordt. Vandaar dat we ook naar de verwachte geboortedatum vragen.

Er zijn 2 soorten StartKids: voor meisjes en voor jongens. In elk babystartpakket zitten bijna 100 items.

Omdat Slimme Boefjes afhankelijk is van wat ze binnenkrijgt, is elk babypakket uniek. Het volgende zit er altijd in, aangevuld met proefproducten of cadeautjes die we ontvangen. De kleding is in de maten 50 t/m 68. Mocht je kind prematuur zijn, vraag dan naar de maat 44:

 • Badcapes
 • Boxpakjes
 • Broekjes
 • Jasjes en mutsjes
 • Hydrofiele lyiers en washandjes
 • Hoezen voor aankleedkussen
 • Kruik met kruikenzak
 • Lakensets en moltons voor ledikant
 • Ledikantdeken
 • Rompertjes
 • Shirtjes
 • Slaapzakjes
 • Sokjes en slofjes
 • Spuugdoekjes
 • Truitjes
 • Zuigfles (zonder spenen)
LET OP: we verstrekken geen maxicosi>s, boxen, wandelwagens, wiegjes, voedingskussens e.d.

Wat kost de StartKid?

Slimme Boefjes is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, gedreven door (onbetaalde) vrijwilligers. Toch brengt het samenstellen van de StartKids kosten met zich mee. Om die reden vragen we een bijdrage van € 50,00 voor het babystartpakket. Je kunt hem dan, op afspraak, afhalen in Den Haag of Rotterdam. Op laten sturen kan ook. Dan komen de kosten op € 57,50 (€ 50,00 + € 7,50 verzendkosten).

StartKid bestellen?

Wil je voor jezelf of voor iemand in je naaste omgeving een StartKid bestellen? Vul dan dit formulier in (alleen als je de eigen bijdrage van € 50,00 kunt betalen). De betaling (via iDeal) maakt onderdeel uit van het bestellingsproces. Als je betaald hebt, ontvang je een e-mail met de bevestiging en een bestelnummer. We leveren de StartKid in principe 4 weken vóór de uitgerekende datum (en sneller wanneer dat noodzakelijk is). Als je de StartKid snel nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je kindje binnen 4 weken geboren wordt, vermeld dan op het bestelformulier bij de opmerkingen dat je bestelling spoed heeft.

Heb je vragen over je bestelling? Stuur dan een email naar bestel@slimmeboefjes.nl. Omdat Slimme Boefjes uitsluitend met vrijwilligers werkt, kan het een aantal werkdagen duren voordat je een reactie ontvangt op je bestelling of email. Wij vragen je begrip hiervoor.

Kun je de eigen bijdrage van € 50,00 voor de StartKid niet betalen, maar kun je wel een StartKid gebruiken? Vraag dan een hulpverlener of zorgprofessional dit formulier voor de hulpverlener voor je in te vullen en te verzenden. Dan ontvang je de StartKid (incl. verzendkosten) gratis. Let op: dit formulier wordt alleen in behandeling genomen als deze door een zorgprofessional of hulpverlener is ingevuld!!

Hoe krijg ik de StartKid?

Je kunt de StartKid overal in Nederland laten bezorgen tegen € 7,50 aan verzendkosten (behalve als de StartKid door een hulpverlener wordt besteld; dan is ook de verzending gratis). Daarnaast is het mogelijk om de bestelde StartKid op te halen op een van onze twee verwerkinglocaties:

t_data Stichting Slimme Boefjes

Stichting Slimme Boefjes

Westhovenplein 24 2532BA 's-Gravenhage Netherlands KvK: 55280943 BTW: NL851637504B01 www.slimmeboefjes.nl info@slimmeboefjes.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 12:00
Dinsdag 09:00 - 12:00
Woensdag 09:00 - 12:00

t_data Stichting Slimme Boefjes

Stichting Slimme Boefjes

Limbrichthoek 31 3077EM Rotterdam Netherlands KvK: 55280943 BTW: NL851637504B01 www.slimmeboefjes.nl info@slimmeboefjes.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 15:00
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag 09:00 - 12:00
Donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag 09:00 - 12:00

Je krijgt dan bericht wanneer deze klaar staat. Houd er wel rekening mee dat de StartKid zo groot is als een flinke verhuisdoos en zo>n 13 kg weegt. Dat maakt >m, anders dan met een auto, niet makkelijk om te vervoeren.

LET OP: het is NIET mogelijk om een StartKid op een van onze vestigingen op te halen zonder dat deze eerst via onze website besteld is. We maken de StartKid op bestelling; er is dus ter plaatsen GEEN verkoop mogelijk op de twee afhaal-locaties

Partners

Powered by FYN Software