Stichting Slimme Boefjes maakt gebruik van cookies meer informatie

Bestel de StartKid!

Doneer kleding!

Word vrijwilliger!

Word inzamelpunt!

Word sponsor!

HET BESTE VOOR ELK BOEFJE!

Ieder kindje verdient een onbezorgde start. Toch lukt dat niet altijd. Eén op de negen kindjes die in Nederland geboren wordt, wordt in financiële armoede geboren. En dan hebben we het niet over de moeders die om andere redenen niet goed in staat zijn om zelf in de basisbenodigdheden te voorzien. Denk aan psychishe problemen, een ziekte, een vechtscheiding... Slimme boefjes is er speciaal voor al die moeders die een steuntje in de rug heel hard nodig hebben. Met onze StartKid heb je een uitgebreide uitzet voor de eerste 6 maanden van de baby. Van gebruikt goed dat een tweede leven meer dan waard is.

Een hele zorg minder. En een feestje om uit te pakken!

StartKid bestellen
Babygoed doneren

"Ik had geen baan, geen huis en was zwanger"

Monica bestelde een StartKid: "Ik ben ongepland zwanger geraakt. De vader wilde er niets mee te maken hebben en bij mijn ouders kon ik niet terecht. Stond ik dan: zonder huis, zonder baan en ongewild zwanger. Toch wilde ik het kindje heel graag houden. Dankzij onder andere Slimme Boefjes is dat gelukt. Ik heb echt een traantje van geluk gelaten toen ik dat prachtige pakket uitpakte. Echt een grote zorg minder!"

StartKid bestellen

"Zo fijn om te zien hoe blij je die moeders maakt!"

Saskia maakt op onze vestiging in Den Haag StartKids: "Het is zo leuk om elke keer weer een andere mooie StartKid samen te stellen. We werken natuurlijk met gebruikte spulletjes, maar we selecteren met zorg en proberen van elke StartKid echt een feestje te maken. Dat verdient elke moeder!"

Ik help graag een handje mee

Belangrijke mededeling

Vanwege de hoge vraag naar onze StartKid en de daardoor oplopende kosten, zijn we genoodzaakt vanaf heden de kostprijs van € 50,- (excl. verzendkosten) voor de StartKid door te rekenen. Voor (aanstaande) moeders die die € 50,- niet kunnen betalen, blijft de mogelijkheid bestaan om een aanvraag via een hulpverlener of zorgprofessional in te dienen. De StartKid wordt dan gratis verstrekt.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Partners

Powered by FYN Software